FaduwArt fejléc
Főoldal   |   Termékek   |   Szolgáltatások   |   Magunkról   |   Kapcsolat   |     Árlista
Atomic mail studio logó

Atomic Email Studio: komplex e-mail marketing szoftver - magyarul


Minden, ami az e-mail marketinghez szükséges, egyben

Az Atomic Email Studio egy komplex e-mail marketing szoftver, amely felkutatja az e-mail címeket az interneten, a számítógépen, a levelezőlistákon, a ki-kicsoda adatbázisokban, majd levelezőlistákat készíthet ezekből, leellenőrizheti az e-mailek valódiságát, és mindezek után személyre szabott e-mailt (hírlevelet) szerkeszthet, majd elküldheti a címlistákra, akár SMTP szerver nélkül, mivel a MailSender beépített levelezőszerverét használja.

Az Atomic Mail Studio átállítása magyar nyelvre

Az Atomic Email Studio kezelőfelületét a Start menü > Common Settings > Other Options > Application Language > Hungarian útvonalon keresztül tudja átállítani magyarra. (Még nem minden modul tud magyarul, de folyamatosan készülnek a fordítások.)
Próbálja ki, töltse le, kattintson ide!

Új honlapunk van az Atomic szoftverek bemutatására: www.hirlevelszoftverek.hu. Ez a hivatalos magyar AtomPark honlap, és megtalálható rajta az összes AtomPark szoftver és szolgáltatás. E-mail cím gyűjtők, elérhetőségi adat gyűjtő, e-mail cím kezelők, hírlevélküldő. A szoftverek többsége már magyarul is tud, illetve folyamatosan készülnek a magyar nyelvű súgók is. A szoftverek megvásárolhatók dombornyomott kártyával a fejlesztőtől azonnal, vagy átutalással, utánvéttel a webáruházunkban.

Az Atomic Mail Studio részei


Az Atomic Email Studio ideális eszköz egy professzionális e-mail kampányhoz!

Mielőtt hozzákezd a kampányhoz, jó, ha tisztában van a kéretlen levelekről szóló törvénnyel. A Nemzeti Hírközlési Hatóság honlapján találhat erről bővebb információt. Két fontos mondatot kiemelünk:

  1. Az elektronikus hirdetésekre vonatkozó magyar jogi szabályozás szerint [2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.) és 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.)] csak annak küldhető elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz (pl.: SMS, MMS, fax) útján elektronikus hirdetés, aki ehhez előzetesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárult. A törvény 2008. szeptember 1. követően hatályos módosítása alapján ez a kritérium a természetes személyek esetében alkalmazandó.
  2. Továbbra sem terjed ki a büntethetőség a személyes adatnak nem minősülő adatok (például valamely cég elektronikus levélcíme) - akár az érdekelt beleegyezése nélküli - eladására, árusítására, címlistába felvételére, vagy például cégek számára történő kéretlen levélküldésre akkor sem, ha az haszonszerzési szándékkal történik.

Rendszerkövetelmények:

Windows 2000, XP vagy Vista. 40 MB hely a merevlemezen, internetes kapcsolat 

Próbálja ki, töltse le, kattintson ide!

Itt is megtalálható: E-mail.wyw.hu

FaduwArt Bt. | 1281 Budapest, Pf. 53. | Tel.: +36-1-4916863 | Fax: +36-1-4916864 | e-mail: info@faduwart.hu

Oldal tetejére Fontos tudnivalók Email Hunter MailSender E-mail sablonok Online súgó Rendszer-követelmény Szoftver letöltések Árlista Főmenü: Főoldal Termékek